DİYARBAKIR / HANİ - Çukur Ortaokulu

04122081150
ÇUKURKÖY MAH. ATICI KÜME EVLERİ NO: 4 HANİ / DİYARBAKIR
Vizyon
Okuyan, Araştıran, Akla ve bilime inanan, Üreten ve üretmekten zevk alan, Önce kendine, Sonra tüm insanlığa saygı duyan, Çevresine karşı duyarlı, Paylaşmayı bilen, Türkiye Cumhuriyeti’ne, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, Her biri Mustafa Kemal olmayı hedefleyen, Öğrenciler yetiştiren Bir okul olmaktır.
Misyon
Biz, Çukur Köyü İlk Okulu çalışanları, Öğrencilerimiz var olduğu için buradayız. Bütün çalışmalarımız onlar içindir. Biz birbirimize ve kendimize güvenir, Ortak çalışmaktan zevk alırız. Yeniliğe ve değişime inanır, Rakip olarak kendimizi görürüz. Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. Biliyoruz ki ; İyi yetiştirilmiş her öğrenci, Geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; Öğrencilerimize inanır, güvenir Ve gücümüzü, Sevgiden alırız.
Kalorifer+Soba
İlçeye sabit bir dolmuş hattı olmayıp ulaşım servis ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Hani ilçesinin kuzeyinde yer almakta olan köyümüz 4 tarafı dağlarla cevrili çukur bir ova içerisindedir.İklim olarak karasal iklime sahiptir.Tarım ve hayvancılık yapılmakta olup başlıca geçim kaynağıdır.
İlçe merkezine 12 kilometre uzaklıkta olup,il merkezine 90 kilometredir.